skip to Main Content

Gasol och industrigas i Falun

Din lokala återförsäljare av Linde gasol och svetsgas i Falun

Hos oss kan både företag och privatpersoner handla Linde gas och du finner de flesta svets- och livsmedelsgaser samt köldmedia på lager, för direkt upphämtning. Du kan även hyra gasflaskor, teckna hyresavtal eller köpa mindre gasflaskor och mot beställning tar vi hem kolsyreis(torris), minsta kvantitet 5kg. Kontakta gasansvarig så hjälper vi dig med val av rätt gas och vilket gasavtal som passar just din verksamhet.

Hyresavtal, dagshyra eller kundägda flaskor?

Det finns idag tre sätt erhålla gas från oss. Kundägda flaskor innefattar gasolflaskor samt mindre svetsgasflaskor, 5 eller 10 liter, som är tillgängliga för kunder att köpa och äga. Det innebär att man köper flaskan och betalar därför enbart påfyllnadskostnad vid behov, inga löpande kostnader tillkommer.

Hyresavtal är en hyresrätt av större svetsgasflaskor och är ett av två sätt att hyra större flaskor. Det är rekommenderat att teckna ett hyresavtal om din månatliga variation av svetsgas är liten och din förbrukning är stor. Hyresavtalet går att teckna över olika tidsperioder.

Dagshyra är likt hyresavtal en hyresrätt av större svetsgasflaskor. För alla Lindes gasflaskor som inte är kundägda eller har ett tecknat hyresavtal inträder en dagshyra. Dagshyran är lämplig för dig som har ett kortsiktigt behov av gas och därav inte söker att köpa eller teckna avtal på gasflaskor.

Tillbehör för alla användningsområden

I vår butik kan ni också handla tillbehör exempelvis regulatorer, säkerhetsprodukter, brännare, munstycken, bakslagsspärrar och personligt skydd. Utöver gastillbehör erbjuder vi ett komplett sortiment för svetsning genom svetsmaskiner, tillsatsmaterial och reservdelar mm.

Back To Top